22 feb. 2015 | 09:15

Wickedleak Wammy Titan 4 este un nou telefon cu Android și cu baterie generoasă

ACTUALITATE
Wickedleak Wammy Titan 4 este un nou telefon cu Android și cu baterie generoasă

Cei care nu-şi doresc un de la un producător foarte popular, se pot orienta către noul Wickedleak Wammy Titan 4.

Într-o perioadă în care majoritatea producătorilor de smartphone-uri se orientează către realizarea de terminale din ce în mai subţiri, invitându-ne să facem compromisuri semnificative la capitolul autonomie, este o bucurie să vezi că există şi companii cu o tactică diferită.

Au trecut de mult timp zilele în care îţi cumpărai un telefon cu o autonomie de şapte sau zece zile şi acelea nu se vor mai întoarce, dar e bine de ştiut că există câteva Androide care încearcă să se apropie de acele performanţe. Un astfel de exemplar este recent lansatul Wickedleak Wammy Titan 4. Un concurent direct pentru , gadgetul de mai sus incorporează un acumulator de 5.330 mAh, cu mult peste cei 3.220 mAh din recent lansatul Galaxy Note 4. În teorie, bateria generoasă promite până la patru zile de autonomie în condiţii de utilizare normală şi până la 43 de zile de standby.

Pe lângă faptul că nu costă decât 240 de dolari nesubvenţionat şi s-ar putea să vă fie destul de greu să achiziţionaţi un exemplar în afara Asiei, merită să aveţi în vedere configuraţia hardware mai mult decât decentă de la interior. Wickedleak Wammy Titan 4 este construit în jurul unui display Full HD de 5 inci. Are 146 x 73,6 x 9,3 milimetri, aproape un centimetru grosime. Partea de procesare este asigurată de o combinaţie dintre un MediaTek MT6592 octa core tactat la 1,7 GHz, 2GB de memorie RAM şi o memorie internă de 16GB. În plus, spaţiul de stocare poate fi extins cu un microSD, iar dacă aveţi o fascinaţie pentru arta fotografică veţi fi cu siguranţă încântaţi de cele două camere de 16, respectiv 8 megapixeli. Sistemul de operare preinstalat este Android 4.4 KitKat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele