Weekend-ul viitor, accesul la PlayStation Plus va fi gratuit pentru posesorii de PS4 [VIDEO]

Încercând să transforme mai mulţi posesori de PlayStation 4 în abonaţi la PS Plus, cei de la Sony vin în acest weekend cu o super ofertă.

O diferenţă majoră între posesorii de PlayStation 3 şi cei de PlayStation 4 este legată de posibilitatea jocului în multiplayer. Dacă aveţi un PS3, vă puteţi juca titlurile favorite fără probleme atât online, cât şi offline. În cazul în care aţi făcut o investiţie semnificativă într-un PS4 şi v-aţi cumpărat cel mai nou Call of Duty mai ales pentru partea de multiplayer, veţi fi dezamăgiţi când ajungeţi acasă şi nu puteţi să jucaţi decât campania single player.

Cei de la Sony obligă posesorii de PS4 să-şi facă un abonament la , pentru o sumă modică ce variază în funcţie de ţară, pentru a se juca orice joc online. Această informaţie nu ar trebui să vină ca o surpriză, având în vedere că a fost făcută publică înainte de lansarea efectivă a consolei la finele lui 2013.

Dacă vreţi însă să înţelegeţi mai bine beneficiile un abonament la PS Plus, o puteţi face gratuit în acest weekend. În cadrul unei promoţii ce se va desfăşura între 13 februarie şi 16 februarie. Atunci, toţi utilizatorii de PS4 se vor putea juca online, fără nici un fel de restricţii sau costuri suplimentare. Promoţia va începe vineri la ora locală 6:00 AM şi se va încheia luni dimineaţă la aceeaşi oră.

Singurul aspect specific un abonament la PlayStation Plus pe care nu-l veţi putea experimenta în acest weekend constă în câteva jocuri pe care Sony le .

17:18 10.02.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video