Sony premiază utilizatorii de PlayStation Plus cu un serial [VIDEO]

Sony premiază utilizatorii de PlayStation Plus cu un serial [VIDEO]

După ce Microsoft a anunţat că va crea conţinut video original pentru Xbox, a făcut  public un trailer al unui serial pentru abonaţii PlayStation Plus.

Playstation Plus Powers

De câţiva ani se pare că lupta între Sony şi Microsoft pentru supremaţia în piaţa consolelor nu se mai rezumă doar la jocuri exclusive, ci şi la filme sau seriale.

După ce în luna martie a acestui an cei de la Sony au anunţat că lucrează la mai multe seriale dedicate posesorilor de console , acum au început să apară online şi primele dovezi ale acelor eforturi. Detaliat în cadrul unui stand de la Comic Con în New York, Powers se pare că va fi primul serial al gigantului japonez pe care îl vor putea experimenta, fără un cost suplimentar, doar abonaţii serviciului PlayStation Plus.

Serialul va fi produs de Sony Pictures Television, acelaşi studio care în trecut a lansat seriale precum Breaking Bad. Acţiunea fiecărui episod va gravita în jurul a doi detectivi, cu numele de Christian Walker şi Deena Pilgrim, care vor încerca să rezolve crime realizate de persoane cu puteri supra naturale. De scenarii se va ocupa, în cea mai mare parte, Charie Huston, un autor popular de romane poliţiste. Brian Bendis este cocreatorul benzilor desenate pe care se bazează serialul şi, în acest caz particular, are rol de producător executiv.

Până la sfârşitul anului, Powers va putea fi vizionat de abonaţii la PlayStation Plus din Statele Unite ale Americii. Nu se ştie  când va fi disponibil şi în Europa.