PlayStation Plus aduce cinci jocuri gratuite in februarie

PlayStation Plus aduce cinci jocuri gratuite in februarie

La fiecare sfarsit de luna, Sony Computer Entertainment anunta continutul de care vor beneficia abonatii PlayStation Plus in continuare. Tocmai am aflat ce jocuri gratuite vor fi adaugate in Instant Game Collection, atat pentru PlayStation 3, cat si pentru PlayStation Vita, iar alegerile sunt cel putin interesante. 

PlayStation Plus

PlayStation Blog anunta ca primul update de PlayStation Store din februarie (pe data de 6) va veni cu trei jocuri destinate consolei PlayStation 3. Capul de afis este Sleeping Dogs, un joc pe care l-am recomandat anul trecut celor care sunt fani ai jocurilor open world si care nu mai au rabdare pana la GTA V. In continuare il voi recomanda si utilizatorilor de PlayStation Plus, mai ales ca acesta va fi gratuit. Alaturi de acesta, F1 Race Stars, un joc de karting cu piloti de Formula 1 de la Codemasters si Quantum Conundrum de la Airtight Games, vor fi lansate tot saptamana viitoare.

Cei care au un PlayStation Vita inca de la lansare ar trebui sa aiba deja cele doua jocuri pe care Sony le ofera pentru Plus, insa daca sunteti printre cei care au cumparat unul de sarbatori, aveti noroc. WipEout 2048 si Lumines Electronic Symphony vor fi adaugate pe data de 13, respectiv 20 februarie. In timp ce primul este unul dintre cele mai bune jocuri de curse de pe aceasta platforma, Lumines este un titlu care poate fi la infinit.

Odata cu adaugarea a cinci jocuri, alte cinci care se afla deja in Instant Game Collection vor disparea. In cazul in care nu ati adaugat deja in lista de download BioShock 2, Ratchet & Clank: All 4 One, Cubixx HD, Jet Set Radio pentru Vita si Pinball Arcade, acum ar fi momentul sa o faceti.

Citește și: