Violenţa în jocuri este dusă la extrem cu Mortal Kombat X [VIDEO]

Deşi am asociat din totdeauna franciza Mortal Kombat cu un nivel ridicat de violenţă, cel mai nou joc din serie se pare că va amplifica fenomenul.

Jocurile interzise minorilor rareori se referă la pornografie virtuală şi aproape de fiecare dată întruchipează o măsură prin care părinţii sunt avertizaţi în legătură cu gradul de violenţă dintr-un joc. Pornind de la această premisă, va fi un astfel de titlu pe care ar fi de preferat să nu-l experimenteze cei mai mici dintre noi.

În teorie, Mortal Kombat X va fi încă un joc de lupte în care viteza la butonare va întruchipa cel mai mare avantaj. În practică însă când vine vorba de fatalităţi, jucătorul este expus la un nivel aproape absurd de violenţă. Dacă acest concept vă este străin, merită să reţineţi că orice luptă între două personaje se poate încheia printr-o acţiune intitulată ,,Fatality”. Aceasta din urmă nu mai poate influenţa în nici un fel finalitatea unei confruntări, ci are doar scopul de oferi unui jucător satisfacţia că şi-a ,,spulberat” oponentul în mediu virtual.

Pentru a înţelege mai bine gravitatea acestor scene, cei de la IGN au creat o compilaţie formată din toate fatalităţile din Mortal Kombat X. Acestea pot fi văzute mai jos, la calitate Full HD şi 60 de cadre pe secundă pentru a nu vă scăpa vreun detaliu. Per ansamblu, clipul de aproximativ 7 minute este incredibil de macabru şi, chiar dacă acceptaţi ideea că vorbim de un joc, este imposibil să nu vă crispaţi un pic la anumite scene.

Mortal Kombat X pe PC, PS4 şi Xbox One, iar pentru a nu vă chinui la fel de mult ca în urmă cu câţiva ani pentru a realiza o fatalitate, vor exista şi combinaţii simple de taste pentru a le activa.

 

Alexandru Puiu
06:07 01.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video