În Mortal Kombat X vor fi pedepsiţi cei care renunţă când se enervează [VIDEO]

Dacă vă veţi enerva atât de tare încât să ieşiţi dintr-un joc de înainte de încheierea sa, veţi fi pedepsiţi printr-un Quitality.

Încă de pe vremea primelor jocuri din seria Mortal Kombat, cel mai atractiv moment al unei bătălii dintre două personaje era finalul. Cu un pic de efort şi multă experienţă, lupta virtuală dintre doi prieteni în MK se putea încheia printr-un Fatality incredibil de agresiv şi de spectaculos. Nu a trecut mult timp când terminaţia ,,ality” a fost folosită şi în asociere cu alţi termeni, dar în acelaşi scop, pentru a sintetiza un final impresionant pentru o lupta banală. Babality, de exemplu, transforma personajul învins în bebeluş.

Cel mai nou termen de acest gen, asociat cu Mortal Kombat X pentru prima oară, va fi Quitality, un derivat din verbul ,,to quit” – a renunţa. Acesta din urmă este un mesaj ce va fi introdus pentru a penaliza persoanele care, la nervi, supărare sau frustrare, încheie în mod arbitrar un joc, fără a mai da ocazia oponentului să învingă într-un mod corect.

În plus, pe lângă o animaţie impozantă, precum cea ilustrată în secvenţa video de mai jos, ,,pe hârtie”, jocul se va încheia cu o victorie Flawless pentru jucătorul rămas. În mod obişnuit, Flawless Victory se aplică doar în cazurile în care cineva câştigă un meci de Mortal Kombat fără să fie lovit de oponent.

Mortal Kombat X pentru PC, PlayStation One şi PC ar trebui să fie făcut public pe 14 aprilie, luna viitoare, împreună cu varianta de mobil a aceluiaşi joc pentru iOS şi Android. Câteva luni mai târziu, în vară, Mortal Kombat X va sosi şi pe PlayStation 3 şi Xbox 360.

 

Alexandru Puiu
21:00 21.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video