Mortal Kombat X soseşte luna viitoare şi pe mobile [VIDEO]

Deşi nu am auzit prea multe informaţii despre respectiva variantă până la această oră, se pare că se va lansa şi pe mobile în aprilie.

Creatorii celui mai nou Mortal Kombat se pare că vor să ducă ideea de cross-platform la un alt nivel prin lansarea celui mai nou joc din serie atât pe PC şi console, cât şi pe mobile. Pentru prima oară am aflat zilele trecute că noul X va fi lansat în luna aprilie, mai precis pe data de 14, pentru iOS şi Android.

Fără a mai avea nevoie de vreo prezentare, creatorii jocului au simţit nevoia de a lansa încă un trailer de un minut pentru a promova versiunea de smartphone sau tabletă a jocului. Dacă sunteţi utilizatori de BlackBerry sau Windows Phone veţi fi neglijaţi, deoarece doar iOS şi Android se află pe lista sistemelor de operare suportate.

Pentru a vă motiva să daţi banii şi pe versiunea de mobil şi pe cea de console, aparent, va exista o legătură foarte puternică între cele două iteraţii. Veţi putea de exemplu să deblocaţi personaje noi şi fatalităţi în varianta de smartphone, iar când veţi ajunge acasă în faţa versiunii de Xbox One le veţi putea utiliza pe marele ecran. Nu ştim încă nivelul de dificultate al Mortal Kombat X pentru iPhone sau Android, dar din trailerul de mai jos s-ar putea ca uneori un swipe să fie suficient pentru a executa o fatalitate.

Mai rămâne să aflăm preţul de achiziţie pentru Mortal Kombat X pe iDevice-uri şi Androide, deşi nu cred că va depăşi 5-6 dolari.

Alexandru Puiu
11:00 07.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video