R2-D2 se reinventeaza ca o combinatie de XBOX 360 si PS3

R2-D2 se reinventeaza ca o combinatie de XBOX 360 si PS3

Pentru ca pasiunea unora pentru universul Star Wars este infinita, un R2-D2 cu un XBOX 360 si un PS3 la interior cu siguranta nu este o surpriza.

r2-d2 game console multi system PS3 XBOX360

In imaginea de mai sus este reprodus care avea ca scop incorporarea intr-un R2-D2 a unui numar de doua console pentru un rezultat multi-system mult mai eficient.

Prin intermediul jucariei rezultate va puteti juca atat jocuri de XBOX360 cat si de PS3. Cele doua platforme de gaming vor imparti un hard disk de 500GB, iar pentru o experienta de mari dimensiuni puteti profita de proiectorul ascuns in capul personajului foarte indragit din . Cu toate ca pare un proiect DIY unicat, un individ pe numele Ohhshiney s-a grabit sa posteze produsul final pe un magazin online cu numele de Etsy. Pretul pentru el este 800 dolari si poate fi perceput ca o insconstienta in aceasta perioada pre-Xbox One si PS4. Mai ales acum cand suntem siguri ca in jurul acestei valori financiare va fi totalul celor doua modele de console actualizate. Pentru un gaming un pic mai portabil, merita sa aveti in calcul un display de 13 inci care isi face loc in carcasa inghesuita pe langa doua console complete si patru porturi USB. In plus, fata de orice alt dispozitiv similar, in acesta s-a pus un accent semnificativ pe partea de racire care ar trebui sa va ajute destul de mult printr-un nivel de zgomot redus si temperaturi mai mici.

Personal cred ca numarul impresionant de jocuri disponibil pentru fiecare dintre cele doua console cu vechime pe piata justifica pe o perioada nedeterminata prezenta celor doua consola in casa, iar acesta s-ar putea sa fie cel mai mic ansamblu care le include pe amandoua.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: