Vei putea cumpăra OnePlus One fără invitație, dar ai doar două ore la dispoziție

Vei putea cumpăra OnePlus One fără invitație, dar ai doar două ore la dispoziție

OnePlus One, smartphone-ul care a creat o adevărată isterie pe piața de telefoane cu Android, va putea fi achiziționat de oricine, fără invitație.

Din păcate, acest lucru va fi posibil numai marți, 20 septembrie, timp de două ore. OnePlus One, smartphone cunoscut și sub porecla de ”flagship killer” a devenit un succes mulțumită dotărilor extraordinare oferite pentru un preț mic.

Partea proastă este că acest telefon dorit de toată lumea s-a vândut printr-un sistem bazat pe invitații: aveai o invitație, puteai să cumperi telefonul.

Treptat, se pare că reprezentanții companiei s-au răzgândit în privința acestui sistem și, treptat, merg spre un model de vânzare care nu mai implică cerșitul de invitații de la străinii de pe Internet.

Astfel, pe 20 septembrie, între orele 21.00 și 23.00, cei care vor să-și cumpere un OnePlus One de la ”sursă”, o vor putea face fără restricții.

Cei care nu au răbdare și nu vor să se complice îl pot cumpăra de aici. 

OnePlus One este un telefon cu un preț de 300 și 350 de dolari cu dotări foarte bune. Are un ecran de 5,5 inci full HD, folosește 3GB de memorie RAM cu 16 sau 64GB spațiu de stocare, camera de 13 megapixeli filmează 4K, full HD la 60 fps și HD la 120 fps și are un procesor Qualcomm Snapdragon 801 la 2,5GHz. Bateria este de 3.100 mAh, iar sistemul de operare este CyanogenMod 11s, o versiune modificată de Android KitKat.