23 aug. 2015 | 10:44

Următorul Moto 360 nu scapă de ”pană”, dar e la fel de frumos ca primul model

ACTUALITATE
Următorul Moto 360 nu scapă de ”pană”, dar e la fel de frumos ca primul model

Moto 360 este unul dintre cele mai populare smartwatch-uri disponibile pe piață în momentul actual și unul dintre cele mai frumoase. Nu e de mirare că va primi și un urmaș, iar următorul model deja a ajuns la încheieturile câtorva norocoși din cadrul companiei și, evident, în fotgrafii pe net.

Următoarea versiune de Moto 360 va fi lansată în curând și este deja în teste printre angajații Motorola. La sediul din Chicago, un bărbat bărbat l-a observat la mâna cuiva și a făcut câteva fotografii.

Din imagini, vedem că viitorul ceas va avea tot un design circular, dar cureaua nu va mai fi prinsă direct de cadran ci, ca la ceasurile clasice, de niște piciorușe speciale, lucru care ia un pic din magie, dar care vine cu avantaje. Una dintre problemele Moto 360 era spatele din plastic transparent care crăpa din cauza prinderii curelei.

Partea proastă este că noul Moto 360 nu scapă de ”pana de cauciuc”, banda neagră de la baza ecranului, locul în care este înghesuit senzorul pentru ecranul tactil. Se zvonește că noul ceas va veni în două mărimi diferite, însemnând că nu va mai fi un smartwatch doar pentru cei cu încheieturi mari, ci va putea fi purtat și de către femei.

Problema noului Moto 360 este că seamănă foarte mult cu ceasul anunțat de Fossil în parteneriat cu Intel zilele trecute, iar dacă ceasul Fossil ajunge în magazine înainte de Moto, la un preț mai bun, este posibil ca Motorola să piardă câțiva cumpărători.

moto 360 2