Următorul Star Wars va fi despre unul dintre cele mai importante personaje

Următorul Star Wars va fi despre unul dintre cele mai importante personaje

În anul 2018, vom avea parte de un nou film Star Wars, care se va concentra exclusiv pe viața unuia dintre cele mai importante personaje.

Nici nu a fost lansat în cinematografe filmul Star Wars regizat de către J. J. Abrams, iar cei de la Disney deja și-au anunțat planurile pentru următoarea peliculă din cunoscuta serie. După cum scrie pe site-ul oficial, aceasta se va concentra pe viața lui Han Solo, urmând a ne prezenta începuturile carierei sale de contrabandist, înainte ca el să-i întâlnească pe Luke Skywalker și Obi Wan Kenobi pe Tatooine.

Conform Engadget, Christopher Miller and Phil Lord se vor ocupa de regizarea filmului. Cei doi s-au remarcat în trecut cu producții precum 21 Jump Street, 22 Jump Street sau Cloudy With a Chance of Meatballs. Unul dintre scenariștii implicații în noul proiect va fi chiar Lawrence Kasdan, cel care a mai colaborat în trecut cu Steven Spielberg și George Lucas în cadrul filmelor Raiders of The Lost Ark, The Empire Strikes Back (Episodul V din Star Wars) și The Return of the Jedi (Episodul VI).

În iarna aceasta, noul film ”Star Wars: The Force Awakens” va fi lansat în cinematografe. Acesta va fi regizat de J. J. Abrams și va fi primul dintr-o serie produsă de Disney. Imperiul încă pare destul de puternic, deși se poate vedea la un moment dat un crucișător imperial prăbușit pe o planetă. De asemenea, Luke Skywalker poate fi auzit la un moment dat vorbind cu cineva. Vă lăsăm pe voi să vă dați seama despre cine ar putea fi vorba din trailer-ul de mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: