Următorul Star Wars va fi despre unul dintre cele mai importante personaje

Următorul Star Wars va fi despre unul dintre cele mai importante personaje
13:35 08.07.2015

În anul 2018, vom avea parte de un nou film Star Wars, care se va concentra exclusiv pe viața unuia dintre cele mai importante personaje.

Nici nu a fost lansat în cinematografe filmul Star Wars regizat de către J. J. Abrams, iar cei de la Disney deja și-au anunțat planurile pentru următoarea peliculă din cunoscuta serie. După cum scrie pe site-ul oficial, aceasta se va concentra pe viața lui Han Solo, urmând a ne prezenta începuturile carierei sale de contrabandist, înainte ca el să-i întâlnească pe Luke Skywalker și Obi Wan Kenobi pe Tatooine.

Conform Engadget, Christopher Miller and Phil Lord se vor ocupa de regizarea filmului. Cei doi s-au remarcat în trecut cu producții precum 21 Jump Street, 22 Jump Street sau Cloudy With a Chance of Meatballs. Unul dintre scenariștii implicații în noul proiect va fi chiar Lawrence Kasdan, cel care a mai colaborat în trecut cu Steven Spielberg și George Lucas în cadrul filmelor Raiders of The Lost Ark, The Empire Strikes Back (Episodul V din Star Wars) și The Return of the Jedi (Episodul VI).

În iarna aceasta, noul film ”Star Wars: The Force Awakens” va fi lansat în cinematografe. Acesta va fi regizat de J. J. Abrams și va fi primul dintr-o serie produsă de Disney. Imperiul încă pare destul de puternic, deși se poate vedea la un moment dat un crucișător imperial prăbușit pe o planetă. De asemenea, Luke Skywalker poate fi auzit la un moment dat vorbind cu cineva. Vă lăsăm pe voi să vă dați seama despre cine ar putea fi vorba din trailer-ul de mai sus.

Etichete:
loading...