Noul trailer Star Wars: The Force Awakens vă va face să numărați orele până la lansare [VIDEO]

Noul teaser pentru Star Wars: The Force Awakens a apărut, iar fanii seriei de pe tot globul au un nou motiv de fericire.

Crăciunul nu a părut niciodată așa departe. Ne aflăm în luna aprilie, iar milioane de oameni probabil așteaptă deja luna decembrie. Nu pentru că ar fi iarna în vreun fel preferabilă verii, ci pentru că noul film din seria Star Wars va fi lansat atunci. Star Wars: The Force Awakens este primul film din arhicunoscuta serie după 10 ani de așteptare. După cum probabil știți deja, drepturile au fost achiziționate de către cei de la Disney, iar regizorul filmului este nimeni altul decât J.J. Abrams.

Dacă primul teaser pentru Star Wars: The Force Awakens a multe semne de întrebare, cel apărut în data de 16 aprilie ne-a arătat pentru prima oară două dintre personajele de bază ale filmului:  Han Solo Și Chewbacca. Imperiul încă pare destul de puternic, deși se poate vedea la un moment dat un crucișător imperial prăbușit pe o planetă. Iar Luke Skywalker poate fi auzit la un moment dat vorbind cu cineva. Vă lăsăm pe voi să vă dați seama despre cine ar putea fi vorba din trailer-ul de mai jos.

12:58 17.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video