Unul dintre cele mai bune jocuri pentru mobil este disponibil la preț redus

Unul dintre cele mai bune jocuri pentru mobil este disponibil la preț redus

Star Wars: KOTOR este unul dintre cele mai frumoase, dar și cele mai scumpe jocuri de tip RPG pentru mobil. Astăzi, acesta poate fi cumpărat la un preț redus.

Star Wars: KOTOR este una dintre cele mai reușit portări ale unui joc și este disponibil acum la un preț redus atât pe Google Play, cât și pe App Store. Deși în mod normal acesta costa aproape 40 de lei, jocul este disponibil acum pentru mai puțin de 15 lei pe Play Store. și pentru trei dolari pe App Store.

După cum scriu și cei de la Phonearena, jocul a apărut pe piață în anul 2003 pentru PC, debutând peste 10 ani pe dispozitive mobile. În luna decembrie a anului 2014 acesta a apărut și pe Google Play Store. În afara butoanelor de control care sunt aranjate într-un mod diferit, jocul este exact așa cum era și pe PC în anul 2003.

star wars kotor 2

Star Wars: KOTOR a fost printre puținele jocuri din respectivul univers care au reușit să fie apreciate la scară mondială. Poveste captivantă din primul joc a fost continuată de cel de-al doilea într-o manieră similară, fiind introduse noi personaje, noi planete și noi elemente de gameplay. Din această cauză, vestea că un al treilea Star Wars: KOTOR nu va mai fi creat i-a întristat pe foarte mulți care ar fi dorit să asiste la o revenire a faimosului Darth Revan în prim plan.

Star Wars: KOTOR pentru Android este un deliciu, nu numai pentru fanii hardcore ai seriei, dar și pentru toți ceilalți care vor un joc cu o poveste captivantă și un gameplay de excepție. Puteți citi mai multe despre Star Wars: KOTOR pe Playtech aici. Jocul este disponobil la un preț avantajos pe Google Play Store și pe App Store.

Citește și: