PlayArena – Overkill 3 are grafică bună și măcar ai la ce să te uiți, dacă altfel nu te cucerește

PlayArena - Overkill 3 are grafică bună și măcar ai la ce să te uiți, dacă altfel nu te cucerește

Overkill 3 nu este chiar cel mai dificil shooter de pe Play Store, însă oferă suficient de multe lucruri pentru a vă ține ocupați un timp.

La fel ca multe alte jocuri de acest gen, printre care se numără și Modern Combat 5, Overkill 3 nu are parte de o poveste captivantă. Nu există niciun mare mister pe care îl căutați. Totul este cât se poate de simplu. Eroul nostru este cel care speră să unească toți rebelii împotriva Facțiunii, cea care conduce lumea în acest viitor distopic. Practic, cam atât poate fi înțeles din poveste de către cei care nu au jucat vreunul din jocurile precedente. Și nici nu este nevoie de mai mult.

Odată ce am jucat Overkill 3, Call of Duty: Advanced Warfare pare un joc în care aveam mai mult control asupra situației. Din câte se pare, singurele lucruri care se schimbă în acest joc pe parcurs sunt inamicii și armele tale, alături de accesoriile care te vor ajuta în timpul schimburilor de focuri. Vor fi unele situații în care vei avea acces la o mitralieră automată și altele în care vei pune mâna pe un lansator de grenade. Uneori chiar vei putea să alergați, sau să chemi un avion sau un elicopter în ajutor, dar să nu faci greșeala de a crede că vei deține controlul.

overkill 3 shooter 9

Singurul lucru pe care va trebui să-l faceți în astfel de situații este să glisați cu degetul pe ecran, altfel personajul principal va muri. Cel puțin la primele niveluri, acestea par a fi singurele situații în care puteți muri. Inamicii țintesc uneori atât de prost, încât ne-ar putea face să credem că au avut parte de același antrenament ca Stormtrooperii din primele trei episoade Star Wars.

Țintirea se face cu ajutorul stick-ului situat în partea din stânga jos a ecranului, în partea dreaptă fiind toate butoanele necesare pentru a utiliza armele. Veți avea la dispoziție o armă principală, o armă secundară, grenade și pachete care vă vor ajuta să vă vindecați. Pentru o acuratețe mai bună, puteți apăsa pe butonul din dreapta care seamănă cu o țintă. În acel moment, veți intra în modul zoom.

overkill 3 shooter 6

Tragi, te ascunzi, reîncarci, repeți

Și ajungem astfel la elementul central al jocului: cover-ul. Practic fiecare schimb de focuri se va desfășura cu personajul principal în spatele unui element care îi oferă o anumită siguranță. Atunci apăsați pe butonul de reîncărcare, eroul nostru se va ascunde pentru a reîncărca și nu va mai fi o țintă atât de ușoară pentru Facțiune. Din punct de vedere al graficii, Overkill 3 este un joc impresionant. Din păcate, acesta este cam singurul capitol la care excelează.

overkill 3 shooter 10

Când vine vorba de dificultate, dezvoltatorii par a fi inversat lucrurile. Inamicii, cei care ar fi trebuit să fie greu de omorât, nu se dovedesc a fi extrem de capabili, iar armele, pe a căror precizie vă veți baza în multe situații, trag de foarte multe ori pe lângă țintă. După fiecare misiune vă veți putea îmbunătăți armele cu banii obținuți, însă schimbările se vor vedea destul de greu.

Overkill 3 nu este unul dintre cele mai bune jocuri de tip shooter pe care le găsiți pe Play Store, însă are suficient de multă acțiune pentru a vă ocupa o oră în fiecare zi. Jocul poate fi descărcat gratuit de pe Google Play și de pe App Store.

overkill 3 shooter 2

Citește și: