Un smartwatch pe care să îl vrei vine de la ZTE

Un smartwatch pe care să îl vrei vine de la ZTE

Pe lângă faptul că arată impecabil şi vine cu toate funcţiile de care aveţi nevoie, noul smartwatch ZTE Axon are foarte puţine minusuri.

Deşi piaţa este plină de ceasuri inteligente mai mult sau mai puţin atrăgătoare, dacă vânzările reprezintă un indiciu relevant, se pare că mulţi dintre noi nu cumpără asemenea gadgeturi. În mare parte, principalul vinovat este designul. ZTE vrea însă să desfiinţeze acest mit.

După ce anul trecut am văzut primul smartwatch de la ZTE sub forma masivului BlueWatch, compania chinezească duce întregul concept la un cu totul alt nivel în 2015. Intitulat ZTE Axon Watch, noul dispozitiv arată foarte bine, mult mai apropiat de designul unui ceas clasic de mână. Pe partea de funcţii smart, suportă interacţiunea prin gesturi, apeluri telefonice, mesagerie şi monitorizare a activităţilor fizice.

Pe lângă faptul că rulează Tencent OS, în loc de Android Wear, micuţul smartwatch nu se mândreşte cu specificaţii hardware revoluţionare. Pe lângă ecranul cu diametrul de 1,4 inci protejat cu cristal safir, ZTE Axon Watch are conectivitate Bluetooth 4.1, 512MB RAM, 4GB spaţiu de stocare şi o baterie infimă de 300 mAh. Ca urmare, nu vă aşteptaţi la o autonomie impresionantă.

Partea cea mai tristă a acestui anunţ este că Axon Watch nu pare să se lanseze în altă parte parte decât în China. Nu avem încă un preţul oficial pentru noul smartwatch ZTE, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni până când vor fi lămurite toate dilemele legate de disponibilitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: