15 iul. 2015 | 06:24

Noul ZTE Axon depăşeşte performanţa Galaxy S6 şi HTC One M9

ACTUALITATE
Noul ZTE Axon depăşeşte performanţa Galaxy S6 şi HTC One M9

După ce ne-au convins că sunt capabili să creeze terminale ieftine şi bune, cei de la ZTE au lansat noul smartphone de top ZTE Axon.

A fost subiectul multor speculaţii şi se pare că doar acum a avut în sfârşit parte de un anunţ oficial. Noul ZTE Axon este cel mai recent gadget high end al chinezilor şi tocmai a fost lansat în Statele Unite, fiind doar o chestiune de timp până când va ajunge şi în această parte de ocean.

Partea surprinzătoare este că, la prețul mic la care poate fi cumpărat, are tot ce-i trebuie pentru a fi mai sprinten decât Galaxy S6, LG G4 sau HTC One M9. Specificațiile le depășesc pe cele ale vârfurilor de gamă actuale.

Astfel, pe lângă un Snapdragon 810, la interior ascunde 4GB de memorie RAM şi 32GB de memorie internă. Ecranul cu o margine suprinzător de subţire are o diagonală de 5,5 inci şi o rezoluţie nativă de 2560 x 1440 pixeli. Bateria de 3000 mAh nu doar că ar trebui să fie suficientă pentru a vă ţine departe de priză o zi, dar include şi suport pentru Qualcomm QuickCharge – tehnologia de încărcare rapidă.

Dacă vă folosiţi telefonul pentru fotografii şi filme de vacanţă, vă veţi bucura să aflaţi că pe spatele dispozitivului există două camere de 13, respectiv 2 megapixeli acompaniate de un bliţ dual LED. Partea din faţă integrează o cameră de 8 megapixeli. Pe lână faptul că rulează nativ Android 5.1, cei de la ZTE, în comunicatul oficial, au ţinut să se mândrească şi cu abilităţile sale pe partea de audio. Pentru o calitate superioară pe partea de redare şi înregistrare de conţinut, aparatul are două chipset-uri audio separate.

Noul ZTE Axon va ajunge la primii utilizatori începând cu 27 iulie, la preţul de 450 de dolari, în trei variante de culoare cu nume pretenţioase, Ion Gold, Chromium Silver şi Phthalo Blue.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele