Un Samsung Galaxy S3 a explodat într-o bancă din Thailanda [VIDEO]

Deşi nu este prima oară când auzim că un telefon xplodat, niciodată nu a mai fost imortalizată explozia efectivă.

Este incredibil de trist, dar realitatea actuală ne confirmă faptul că fac parte din viaţa noastră, indiferent dacă suntem fani Apple sau Samsung. Nu de alta, dar au fost evenimente nefericite de ambele părţi ale baricadei.

Samsung Galaxy S3

În imaginea de mai sus este ilustrat un Samsung Galaxy S3. Acesta a explodat zilele trecute într-o bancă cu numele de Krung ThaiBank din provincia thailandeză Suphanburi. De cele mai multe ori, în cazul unor astfel de evenimente, nimeni nu reuşeşte să filmeze momentul exploziei efective. Prin prisma faptului că întreaga situaţie a avut loc într-o bancă, o cameră de supraveghere CCTV a capturat videoclipul pe care îl puteţi viziona mai jos. Astfel, la câteva secunde după începerea clipului, puteţi vedea o scânteie scurtă şi o flacără puternică care s-a stins singură la scurt timp după ce s-a declanşat.

Cele mai multe astfel de evenimente sunt cauzate de telefoane puse la încărcat peste noapte sau de baterii care nu sunt originale. De această dată, telefonul nu era pus să se încarce, dar în ceea ce priveşte provenienţa bateriei din interior nu avem prea multe informaţii. Cum s-a întâmplat şi în trecut, rămâne acum să aşteptăm un comunicat oficial de la Samsung pentru a afla un eventual pretext. Din fericire, nu au existat victime.

Alexandru Puiu
09:40 10.01.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video