Un nou smartphone Samsung Galaxy a explodat într-o cameră de cămin

Un nou smartphone Samsung Galaxy a explodat într-o cameră de cămin

Deşi nu ar trebui să fie atât de uşor , în urmă cu câteva zile un Samsung Galaxy Ace 2 s-a transformat singur în bucăţi.

samsung galaxy ace-explode

Nu este prima oară când auzim de un smartphone care explodează şi, cel mai probabil nu va fi nici ultima. Deşi au fost şi situaţii în care au din cauza unor încărcătoare necorespunzătoare, acum este vorba de un dispozitiv din seria Samsung Galaxy.

De această dată, o studentă în anul patru la Ştiinţa Calculatoarelor în cadrul Universităţii Guelph din Canada. Hope Casserly a povestit unei publicaţii locale zilele trecute că, în timpul nopţii, fără a fi pus la încărcat, telefonul ei Samsung Galaxy Ace 2, care nici măcar nu avea un an vechime, a explodat. În respectivul context, bateria s-a aprins şi în scurt timp i-a ars salteaua şi cearşafurile. Cei de la Samsung, în speranţa de a evita un eventual scandal şi proces, nu au aşteptat foarte mult de la auzul veştii până când i-au oferit acesteia cadou un nou telefon.

O posibilă cauză pentru un astfel de eveniment ar putea fi utilizarea unei baterii necertificate de Samsung. Pe de o parte, oficialii sud coreeni au afirmat că bateria din Galaxy Ace 2 nu era cea originală, în timp ce Casserly a negat cu îndârjire că ar fi schimbat bateria de la smartphone-ul ei. Adevărul este undeva la mijloc.

La final, cu toate că studenta canadiană a obţinut un telefon nou, aceasta a declarat că, din cauza reticenţei proaspăt formate vizavi de produsele Samsung, nu va începe să-l folosească prea curând.