Un producător de ceasuri din Elveția a lansat cureaua inteligentă

Un producător de ceasuri din Elveția a lansat cureaua inteligentă

Într-un e-mail trimis de anul nou clienților și tuturor fanilor, elvețienii de la Montblanc au prezentat pentru prima oară cureaua de ceas inteligentă.

cureaua inteligentă cover

Piața smartwatch-urilor este departe de a exploda. Deși numărul dispozitivelor de acest fel crește în fiecare zi, iar ele devin din ce în ce mai utile, acel potențial despre care s-a discutat foarte mult până acum nu a fost confirmat. Cu toate acestea, producătorii de ceasuri simt o oarecare presiune din partea dispozitivelor inteligente. După cum notează și cei de la Phonearena, Apple chiar și-a promovat viitorul smartwatch în cadrul unui spectacol de modă, motiv pentru care unii producători de ceasuri de lux s-au simțit oarecum amenințați. Dacă este o țară recunoscută pentru ceasurile de lux, aceea este cu siguranță Elveția.

collage cureaua inteligentă

Astfel, Montblanc, un producător din țara cantoanelor s-a hotărât să lanseze o curea inteligentă care transformă un ceas normal într-un smartwatch. Cureaua inteligentă va vibra atunci când primiți apeluri pentru a vă alerta și este dotată, de asemenea, cu un touchscreen care poate afișa mailuri, mesaje și alte planuri incluse în calendar.

Cureaua este însoțită de o aplicație pentru telefon, care se va dovedi a fi foarte utilă amatorilor de activități fizice. Printre altele, veți putea să controlați player-ul muzical de pe telefon și aparatul foto cu ajutorul acestei curele. Aceasta vă va ajuta să vă găsiți telefonul pierdut pe o rază de 30 de metri, iar bateria are o autonomie de 5 zile. Cureaua inteligentă funcționează cu orice iPhone de la modelul 4S încoace, și cu flagship-urile Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy Note 3 și Galaxy Note 4 de la Samsung. Conform celor de la Phonearena, cureaua inteligentă Montblanc poate fi achiziționată pentru un preț minim de 241 de dolari.

Citește și:
Etichete: