Samsung transformă Galaxy Note 4 într-un telefon mult mai bun. La ce să te aștepți

Samsung transformă Galaxy Note 4 într-un telefon mult mai bun. La ce să te aștepți

Samsung Galaxy Note 4 e cel mai bun dispozitiv al companiei, dar în 2015 îl vom vedea transformat. Zvonurile privind un procesor mult mai bun au fost întărite printr-un screenshot cu informații.

Samsung Galaxy Note 4 review Playtech (13)

Samsung Galaxy Note 4 a fost lansat în septembrie cu două versiuni de procesor. Unul e furnizat de Qualcomm, celălalt e al Samsung. Pentru 2015 Samsung rezervă modelul Snapdragon 810 pentru acest phablet și un screenshot recent cu specificații. Pe lângă procesor, vom vedea și Android 5.0 Lollipop pe noua versiune.

De ce contează procesorul? Samsung Galaxy Note 4 din prezent folosește un procesor cu opt nuclee, două a câte patru nuclee, produs de Samsung și un Qualcomm cu patru nuclee. Snapdragon 810 este însă unul pe arhitectură de 64 biți (ca cele din iPhone 6) și folosește opt nuclee. Contează și nu contează modelul, dar Samsung a tot actualizat dispozitive (vezi Galaxy S5 LTE-A cu ecran QHD) pentru a fi la zi cu dotările. Este o abordare pe care alți producători n-o au.

benchmark note 4 cu qualcomm snapdragon 810

Deși Samsung Galaxy Note 4 poate trece la Snapdragon 810, procesor care cu siguranță se va regăsi în Galaxy S6, e puțin probabil să vedem acest phablet în afara granițelor Coreei de Sud sau în afara Asiei. Asta pentru că acolo cursa dotărilor contează mai mult decât în Europa sau Statele Unite ale Americii. Totuși, nici cu actualele dotări din prezent Note 4 nu este un phablet prost. Ai un review detaliat aici.

Citește și: