Un nou Pebble ar putea ajunge pe piaţă cu un display color

Un nou Pebble ar putea ajunge pe piaţă cu un display color

Unul dintre cele mai populare smartwatch-uri din toate timpurile, , conform unui cronometru oficial, se pare că va fi reinventat complet în doar câteva zile.

Indiferent dacă v-aţi luat în ultima perioadă un Android Wear sau preferaţi să aşteptaţi câteva luni până când veţi putea achiziţiona un Apple Watch, este imposibil să nu vă fi dorit la un moment dat un Pebble.

Cu nişte vânzări impresionante înregistrate pe parcursul mai multor ani, respectivul ceas inteligent este unul dintre primele care a dat startul trendului de gadgeturi purtabile. Din păcate, ecranul cu cerneală electronică nu mai este la fel de atractiv şi foarte mulţi utilizatori care se mândreau cu o săptămână de autonomie la Pebble au ajuns să se mulţumească cu o zi sau două la orice alt .

Pebble trebuie să se modernizeze, iar dacă ar fi să considerăm cronometrul de pe pagina oficială a companiei ca pe un indiciu în această direcţie, mai avem doar câteva zile până când vom vedea prima oară un alt fel de smartwatch dedicat fanilor acestui brand.

Practic, pe 24 februarie vom avea parte de un nou ceas inteligent. Deşi nu ştim foarte multe detalii despre el, surse apropiate de compania americană au confirmat pentru 9to5Mac că iminentul dispozitiv ar urma să întruchipeze o reinventare completă a clasicului Pebble, atât la nivel hardware, cât şi software.

Printre specificaţiile ipotetice ale viitorului gadget se numără un display color wide foarte similar ca performanţe cu un panou cu cerneală electronică. Produsul final va fi mai subţire, dar se pare că nu va face nici un fel de compromis în ceea ce priveşte autonomia fabuloasă. În plus, s-ar putea să integreze un microfon pentru comenzi vocale, deşi îi va lipsi omniprezentul touchscreen.

În definitiv, merită să aveţi în vedere că oficialii companiei au făcut referinţe la un nou ceas cu un nou software încă de anul trecut, deci şansele ca în următoarele zile să nu vedem un nou Pebble sunt inexistente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: