17 feb. 2015 | 17:30

Pebble se modernizează și suportă notificări Android Wear

ACTUALITATE
Pebble se modernizează și suportă notificări Android Wear

Unul dintre cele mai populare ceasuri inteligente din toate timpurile, suportă acum aceleaşi notificări ca smartwatch-urile Android Wear.

Având în vedere că ceasurile Pebble folosesc o platformă proprie şi comunică cu smartphone-urile voastre prin intermediul unei aplicaţii de iOS şi Android, este lăudabil modul în care continuă să beneficieze în permanenţă de update-uri importante de funcţionalitate.

Cea mai nouă actualizare adusă ceasului vizează în special utilizatorii de Android. Nu de alta, dar este vorba de suportul pentru notificări de tip Android Wear. Cu alte cuvinte, pe un smartwatch Pebble, deşi nu la fel de colorate, puteţi primi aceleaşi notificări pe care le-aţi primi pe un Moto 360, de exemplu. Această funcţie a fost în urmă cu câteva luni şi s-a aflat în beta de atunci, fiind disponibilă doar celor care s-au înregistrat în programul de beta testeri.

De acum, suportul pentru notificări Android Wear pe Pebble este disponibil tuturor celor care folosesc un asemenea dispozitiv. Nu mai rămâne decât să aveţi instalate pe telefon aplicaţii compatibile cu standardul Google. În contextul în care piaţa este asaltată de noi modele de ceasuri inteligente în fiecare zi, este de apreciat modul inspirat în care cei de la Pebble fac eforturi pentru a se menţine relevanţi în piaţă şi pentru a da motive de achiziţie celor care se aflau în dilemă vizavi de brandul ideal pentru un gadget purtabil.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele