Un nou cablu de încărcare pentru iPhone vine cu 128GB de spaţiu

Un nou cablu de încărcare pentru iPhone vine cu 128GB de spaţiu

După ce foarte mult timp cablurile de încărcare la iPhone au fost bune la un singur lucru, acum au învăţat să şi extindă memoria smartphone-ului.

Cei de la Apple au fost foarte retinceţi în a oferi utilizatorilor posibilitatea extinderii capacităţii de stocare la iDevice-uri prin carduri de memorie sau alte periferice. Din fericire, pentru că au oferit un pic mai multă flexibilitate funcţionalităţii portului Lightning, partenerii OEM au găsit tot felul de artificii mai utile sau mai puţin fiabile. Printre membrii acestei noi clase de accesorii se află şi creaţia PhotoFast.

Cablul din imaginea de mai sus poartă numele de PhotoFast MemoriesCable şi nu este sub nici o formă un cablu obişnuit. Pe lângă faptul că este surprinzător de mic, la aproximativ 12 centimetri, integrează un spaţiu de stocare de până la 128GB. Acesta a fost construit în jurul abilităţii portului Lightning de a citi şi scrie date pe medii de stocare externe.

Din multe puncte de vedere, acest nou accesoriu este soluţia perfectă. Singura problemă este că depindeţi de o aplicaţie terţă pentru a citi sau scrie informaţii pe PhotoFast MemoriesCable. Deşi aplicaţia este deja disponibilă gratuit în App Store şi funcţionează fără probleme, această particularitate este foarte importantă dacă vă gândiţi să investiţi într-un mediu de stocare extern dedicat iDevice-ului vostru favorit.

Momentan, cei de la PhotoFast au foarte foarte rezervaţi în privinţa preţului pentru MemoriesCable, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni până veţi afla de pe site-ul producătorului cât vă costă modelul de 64 sau 128GB.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: