Stocare suplimentara pentru iPhone cu PhotoFast i-Flash Drive

Stocare suplimentara pentru iPhone cu PhotoFast i-Flash Drive

In momentul in care incepi sa-ti pui aplicatii pe iPhone, iPad sau iPod Touch, si incepi sa si filmezi sau sa-ti sincronizezi poze cu mare entuziasm spatiu de 16, 32 sau, cu putin efort, chiar si 64 GB nu mai sunt suficienti. Pentru aceasta problema o companie mai putin cunoscuta intitulata PhotoFast a lansat un dispozitiv extrem de interesant care are la un capat conectorul 30pin, specific iDevice-urilor, si la capatul celalalt un banal USB 2.0.

Cu ajutorul acestui dispozitiv  puteti face transfer de fisiere intre iPhone si noul device i-Flash Drive cu ajutorul aplicatiei PhotoFast disponibila pe AppStore complet gratuit (deci aprobata de Apple). Puteti face backup la contacte, puteti transfera cativa GB de poze, filme sau fotografii in orice sens, toate acestea prin intermediul unei interfete extrem de prietenoase. Pe partea de redarea chiar daca nu vorbim de o aplicatie foarte complexa, aceasta integreaza un Player MP3 pentru cei care nu mai sunt asa incantati de aplicatia iPod inclusa in iOS.

In ceea ce priveste raportul pret/GB acesta nu este foarte bun, insa tinand cont ca puteti lua un dispozitiv pe care sa-l folositi pentru mai multe tipuri si generatii de dispozitive s-ar putea sa merite. Pentru inceput pretul este i-Flash Drive 95$ pentru 8GB si creste pana la 180$ pentru 32GB. La capitolul disponibilitate sunt insa ceva probleme. Dispozitivul se va lansa in aceasta luna in Taiwan, dar din pacate va mai dura putin pana vom vedea jucaria si in tara noastra.

Sursa: Engadget

Citește și: