Un Nintendo Wii a lăsat pe cineva fără locuinţă

Un Nintendo Wii a lăsat pe cineva fără locuinţă

După ce ne-am obişnuit să auzim de sau se aprind, se pare că şi o consolă precum Nintendo Wii are potenţialul de a lua foc subit.

În ultimii ani am scris tot mai multe materiale pornind de la incendii sau arsuri grave provocate de sau iPhone. Din păcate, consola greu de recunoscut de mai jos este una dintre puţinele care a reuşit să se afle la baza unui foc atât de puternic încât l-a lăsat pe un om fără rulota în care locuia. Tot ce avea în interior s-a pierdut.

Proprietarul rulotei este Trevor Pellegrin şi deşi pare improbabil, pompierii i-au confirmat că sunt 99% şanse ca incendiul de care a suferit să fi fost cauzat de consola sa Nintendo Wii. Cei de la asigurări vor realiza o analiza cu raze X în următoarele zile pentru a stabili şi ei cauza evenimentului, dar o declaraţie oficială din partea Departamentului de Pompieri confirmă că este imposibil ca altceva să fi provocat dezastrul. Într-un interviu pentru KKTV, Pellegrin a afirmat că s-a uitat la Netflix timp de câteva ore pe Wii, dar a trebuit să plece de acasă la o întâlnire şi şi-a pus consola în standby. Momentan nu este foarte clar şirul de evenimente care a dus la incendiu, dar este posibil ca în momentul în care consola s-a încălzit foarte tare, un material textil sau o hârtie din împrejurimi să fi luat foc şi să faciliteze extinderea incendiului. Momentan, nici un oficial Nintendo nu a făcut nici o declaraţie pe marginea acestui subiect.

nintendo-wii-rv-fire

Citește și: