Un infografic arată care telefoane au ecranul mare fără să fie enorme

, 25 Mai, 18:30

Există telefoane cu ecrane mari și există telefoane mari. Diferența între acestea o face raportul dintre dimensiunea ecranului și dimensiunea totală a dispozitivului, iar cu cât acest raport este mai mare, cu atât mai bine.

Un site danez a realizat infograficul de mai jos care arată exact care sunt acele telefoane compacte cu ecrane considerabile. În top au fost incluse 30 de smartphone-uri care rulează Android, iOS și Windows Phone, de la numeroase companii.

Telefoanele cu ecrane de aceleași mărimi pot avea dimensiuni complet diferite, iar gadgeturile mari sunt mai greu de manevrat. Apple nu stă foarte bine în această listă, având în vedere că iPhone 6 Plus are un raport ecran/corp de numai 67.9%, pe lângă 72,5% în cazul LG G4, cu toate că ambele au ecrane de 5,5 inch.

De pe listă lipsește, totuși, LG G3, care are un raport considerabil, de 75,3%, fiind unul dintre cele mai compacte smartphone-uri. Restul telefoanelor le găsiți în lista de mai jos.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail