LG G4 vine la pachet cu o serie de accesorii gratuite foarte utile

LG G4 vine la pachet cu o serie de accesorii gratuite foarte utile

LG G4 este, fără doar și poate, unul dintre cele mai interesante smartphone-uri lansate anul acesta. Pe lângă performanțele de top și designul atrăgător, sud-coreenii s-au gândit să-i mai ofere câteva atuuri în fața concurenței, sub forma unor accesorii gratuite.

Când Samsung a luat decizia de a renunța la bateria detașabilă pe modelele Samsung Galaxy S6 și S6 Edge, unii utilizatori au fost foarte nemulțumiți. Cei de la LG, când au văzut acest lucru, au început să promoveze destul de agresiv faptul că acumulatorul din noul vârf de gamă poate fi scos și înlcouit cu ușurință.

Avantajele pentru această ”funcționalitate” sunt ușor de intuit: în cazul în care smartphone-ul se blochează, ai o modalitate de restart, dacă bateria s-a degradat o poți schimba cu ușurință și dacă s-a consumat, poți pune alta încărcată, ca să nu fii dependent de priză.

LG mizează că utilizatorii vor fi încântați de acest lucru, așa că odată cu noul telefon, cumpărătorii vor primi și un acumulator de rezervă, precum și un încărcător special pentru el. Mai mult, pachetul include și un card microSD de 32GB.

LG G4 a fost lansat în urmă cu câteva săptămâni și are un display de 5,5 inch și rezoluție QHD. Procesorul este Snapdragon 808 și smartphone-ul dispune de 3GB de RAM și spațiu de stocare de 32GB. Camerele foto sunt de 16, respectiv 8MP. Îl puteți precomanda de AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: