Folia protectoare inteligentă schimbă modul în care folosești iPhone 6 Plus

, 25 Mai, 17:41

Când vorbim despre accesorii inteligente pentru telefoanele inteligente, o folie nu este unul dintre dispozitivele care ne trec prin minte. Halo Back vrea să schimbe acest lucru, fiind prima folie protectoare inteligentă.

Când Apple a lansat iPhone 6 și iPhone 6 Plus, lumea s-a bucurat. Unii utilizatori de Android chiar au sărit în barca iOS pentru că Apple a rezolvat cea mai mare problemă a iPhone-urilor: dimensiunea mică a ecranului.

Totuși, în ciuda faptului că imaginile arată senzațional pe noile display-uri, unii utilizatori se plâng acum că nu își mai pot folosi telefoanele cu o singură mână. Problema principală ar fi absența unui buton de ”înapoi” lângă cel principal.

Folia Halo Back rezolvă acest aspect într-o manieră ingenioasă. Printr-un canal capacitiv, folia inteligentă transformă zona moartă de lângă butonul de ”acasă” într-un buton de ”înapoi”. Astfel, aplicații precum Instagram, sau chiar zona de Setări din iPhone pot fi folosite cu ușurință.

Gadgetul este în cursul unei campanii de crowdfunding, dar a depășit deja pragul de finanțare, așa că îl vom vedea curând la vânzare. Există o versiune pentru iPhone 6 și una pentru iPhone 6 Plus, iar creatorii spun că pe lângă butonul capacitiv adăugat, folia oferă și protecție împotriva șocurilor și zgârieturilor.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail