Un buton universal va permite accesul călătoriilor cu Uber și în alte aplicații

Un buton universal va permite accesul călătoriilor cu Uber și în alte aplicații

Uber a lansat anul trecut API-ul pentru a pute fi integrat în alte aplicații de turism sau transport. Acum Uber permite folosirea unui buton dedicat în orice aplicație doritoare să se asocieze cu faimosul serviciu de ”ride sharing”.

Numit ”Ride Request Button”, sau Butonul de Cerere a unei Comenzi, acesta va putea fi folosit de dezvoltatorii a tot felul de aplicații destinate turiștilor, și nu numai, prin integrarea acestuia în interfața grafică a programului. De acolo, utilizatorii aplicației vor putea comanda direct o mașină Uber, fără să mai acceseze aplicația dedicată serviciului de ride sharing.

Uber a explicat, că integrarea acestui buton este extrem de simplă și nu implică decât introducerea a câtorva linii de cod lângă o adresă sau o locație unde aceștia vor să călătorească.

Se pare că Uber nu sunt singurii care vin cu această idee. Competiția mai puțin cunoscută a lui Uber, Lyft, au făcut ceva asemănător cu aplicația Slack destinată creșterii productivității clienților,

E bine să vezi că Uber încearcă să capete și mai multă vizibilitate în acest fel cu ajutorul altor aplicații. E mai ușor și pentru tine să mergi cu o mașină Uber acolo unde ai nevoie, și pentru Uber să capete mai multă vizibilitate.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: