Toate pânzele sus! Uber își lansează serviciul de transport maritim

, 28 Iun, 14:50

Uber  și-a lansat serviciul de transport maritim UberBOAT, pasagerii urmând a călători cu ajutorul ambarcațiunilor.

Uber se confruntă cu numeroase probleme în unele țări, însă asta nu-i împiedică pe cei de la conducerea companiei americane să-și extindă serviciile oferite. De curând, aceștia s-au decis să apeleze la ajutorul posesorilor de ambarcațiuni pentru a transporta pasageri de pe un continent pe altul. Nu este vorba despre călătorii de lungă durată, ci despre traversarea Bosforului de pe o parte a orașului Istanbul, pe cealaltă. Orașul este unul dintre cele mai aglomerate din lume, este așezat pe două continente, iar Uber ar putea profita de pe urma traficului imens desfășurat pe strâmtoare.

Serviciul poartă numele UberBOAT și va transporta orice pasager prin intermediul unei bărci de viteză pentru suma de 50 de lire turcești, echivalentul a 19 dolari. Conform celor de la Engadget, acesta este mult mai costisitor decât soluțiile publice, care nu cer decât echivalentul a 80 de cenți. Pasagerii vor avea, însă, avantajul unei călătorii rapide, nu vor avea de așteptat și vor putea evita traficul din cel mai mare oraș al Turciei.

Din câte se pare, Istanbul se numără printre orașele cele mai afectate de aglomerațiile de vehicule, alături de Rio De Janeiro și Ciudad de Mexico. Rămâne de văzut cât de mult succes va avea noul serviciu, având în vedere diferențele de preț considerabile între acesta și mijloacele de transport similare.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail