Prima cursă din decembrie cu Uber este gratuită pentru deținătorii de carduri Visa

Prima cursă din decembrie cu Uber este gratuită pentru deținătorii de carduri Visa

Astăzi, Visa Europe și Uber încheie un parteneriat pentru promovarea plăților cu cardul de pe telefonul mobil și lansează o promoție prin care noii clienți Uber care își înregistrează cardul Visa în aplicaţia mobilă în luna decembrie beneficiază gratuit de prima cursă, în limita a 40 de lei.

Parteneriatul dintre Visa Europe şi Uber, are ca scop crearea și încurajarea obiceiului de a face plăți online de pe telefonul mobil, în condițiile în care consumatorii cu un stil de viață activ își doresc un plus de mobilitate în condiții de siguranță ridicată.

În perioada 1 – 31 decembrie 2015, toate persoanele care îşi descarcă aplicaţia Uber pe telefonul mobil, îşi creează un cont de utilizator şi înregistrează datele cardului Visa în aplicație vor beneficia de o cursă gratuită în valoare de până la 40 de lei. Discountul se va oferi în baza unui cod promoțional pe care utilizatorii trebuie să îl introducă în aplicația Uber.

Uber calculează prin GPS costul călătoriilor, iar plata se realizează automat și în siguranță pe baza datelor de cont introduse în aplicație. Serviciile de transport ale companiei sunt disponibile în București.

Compania de ridesharing oferă, de asemenea, și câteva exemple de tarife în funcție de destinație. De exemplu, un drum între Piaţa Universităţii și Aeroportul Henri Coandă costă între 30 și 39 RON, un drum între Pipera și Gara de Nord costă între 15 și 20 de RON, iar un drum tipic după ce ai petrecut o seară în club, Centrul Vechi – Drumul Taberei, costă între 11 și 15 RON.

Visa Europe speră ca, în acest fel, să devină producătorul de carduri bancare favorit printre utilizatorii Uber. În Europa, plățile cu dispozitive mobile vor înregistra o creștere exponențială în următorii cinci ani, în condițiile în care Visa Europe anticipează că până în 2020 peste jumătate dintre consumatorii europeni își vor utiliza mobilul cel puțin o dată pe săptămână pentru a face plăți online.

Citește și: