UleFone Dare N1 este cea mai recentă clonă de iPhone

UleFone Dare N1 este cea mai recentă clonă de iPhone

În timp ce Apple lansa primul său smartwatch, chinezii reuşeau să scoată pe bandă rulantă o nouă cu numele de UleFone Dare N1.

Dacă eraţi de mult timp în căutarea unei clone de iPhone 6, ceea ce nu cred, ilustrată în imaginea de mai sus este o nouă creaţie de acest fel cu numele de UleFone Dare N1.

Creaţiile Apple au inspirat mulţi producători în ultimii ani să creeze clone mai mult sau mai puţin plauzibile de iDevice-uri. Aceasta este doar una dintre cele mai recente, dar cu siguranţă . Poartă numele de UleFone Dare N1 şi este surprinzător de apropiată de designul original al unui iPhone 6. Creaţia unor chinezi creativi, acest dispozitiv este construit în interiorul unui cadru din aluminiu. Are până şi un buton rotund pentru Home care integrează un senzor de amprentă. Singura discrepanţă evidentă de design ţine de amplasamentul butonului pentru activarea modului silenţios. Acesta din urmă este poziţionat pe partea stângă, în loc de dreapta aparatului.

În ceea ce priveşte dotările hardware, gadgetul se ascunde în spatele unui display de 5,5 inci cu o rezoluţie nativă de 720p. Partea de procesare este o combinaţie dintre un procesor octa-core de origine necunoscută, 2GB RAM şi o cameră principală de 13 megapixeli. Pentru că era imposibil să ruleze iOS, UleFone Dare N1 vine preinstalat cu o versiune recentă de Android.

Citește și: