GooPhone i5C, prima clona iPhone 5C este deja disponibla

GooPhone i5C, prima clona iPhone 5C este deja disponibla

Nu a durat deloc mult si primul smartphone inspirat de designul pe care il propuneau cei de la Apple prin 5C s-a reflectat intr-o chinezarie, o clona iPhone 5C.

GooPhone i5c clona iphone 5c chinezarie

Ati fi tentati sa credeti ca in imaginea de mai sus este unul dintre primele iPhone-uri 5C livrate de catre gigantul din Cupertino, dar v-ati insela amarnic. In realitate, este vorba de o chinezarie ieftina cu numele de i5C. Daca in trecut am mai vazut multe clone de iPhone foarte bine facute, in acest caz este aproape de neimaginat faptul ca inaintea modelului original a aparut o clona.

Ironia acestui fapt este ca, in sfarsit, iPhone-ul 5C devine un iPhone ieftin, asa cum s-a vehiculat timp de cateva luni de zile. In definitiv, daca noul iPhone din plastic nu a fost nici pe departe promovat ca un dispozitiv accesibil, este dragut (nu-i asa?) gestul celor de la GooPhone de a crea un dispozitiv care arata la fel ca 5C-ul plecat din Cupertino, dar se vinde fara conectare la un pret infim.

, identic estetic cu 5C-ul Apple, ascunde la interior un cu totul alt hardware. Ecranul de 4 inci sensibil la atingere, pe langa faptul ca nu este la fel de luminos, are o rezolutie de doar 540 x 960 pixeli. Camera principala este de 8 megapixeli, in timp ce cea frontala se rezuma la 2MP. Procesorul folosit este un dual core MediaTek tactat la 1,3 GHz cu 512MB RAM, 4 GB de memorie interna si un loc pentru microSD. Astfel va puteti extinde fara probleme spatiul de stocare. Bateria este destul de mare, cu o valoare specificata de 2000 mAh.

Din imagini pare iOS 7 pe aceasta clona iPhone 5C? Nu va faceti griji, este doar o tema de Android.

Personal, sunt convins ca astfel de creatii vor fi un succes in China. Ce ma intereseaza pe mine este daca vor reusi sa treaca granita si in tari precum Romania. V-ai dori o astfel de clona iPhone 5C?

Citește și: