Trist dar adevărat, GTA V pentru PC este amânat din nou

Trist dar adevărat, GTA V pentru PC este amânat din nou

După luni întregi de promisiuni şi speculaţii, zilele trecute am aflat că nu va veni pe piaţă din păcate în luna martie, cum se credea iniţial.

Dacă vă aflaţi printre cei care nu au o consolă de gaming mai veche sa mai nouă, este foarte probabil să aşteptaţi cu nerăbdarea lansarea versiunii de PC a popularului GTA V. Din păcate, cu această ocazie, veţi avea parte de o nouă veste proastă.

După ce a fost lansat oficial în urmă cu aproximativ doi ani pentru PS3 şi Xbox 360, la finalul anului trecut,  GTA V a ajuns şi pe consolele next-gen. În ceea ce priveşte posesorii de sisteme cu Windows, Rockstar Games a promis că aceştia vor pune mâna pe titlul ilustrat mai jos în luna martie a acestui an. Din motive greu de înţeles, astăzi aflăm informaţii despre . GTA V va fi lansat, cu un pic de noroc, pe data de 14 aprilie. Aparent, ,,Mai este necesar un pic de tip pentru a ne asigura că jocul este finisat cât se poate de bine.

În ceea ce priveşte conţinutul, versiunea de PC, pe lângă suportul pentru gaming la persoana întâi, vă va permite să vă jucaţi GTA V pe configuraţii multi-monitor la o rezoluţie maximă 4K.

Tot cu această ocazie am aflat că Rockstar va lansat pe 10 martie modul Heists pentru GTA Online. Astfel, veţi putea face echipe de până la patru jucători în mod cooperativ pentru a realiza diverse jafuri complexe în Los Santos şi Blaine County.  În următoarele săptămâni ar trebui să aflăm mai multe detalii despre Online Heists.

gta-5-pc-release-640x640

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI