14 ian. 2015 | 16:20

GTA V pentru PC e amânat din nou. Când îl lansează Rockstar

ACTUALITATE
GTA V pentru PC e amânat din nou. Când îl lansează Rockstar

După o serie de zvonuri şi promisiuni din partea celor de la Rockstar Games, acum aflăm că lansarea versiunii de PC a este amânată din nou.

Fanii seriei Grand Theft Auto sunt din nou dezamăgiţi de un anunţ referitor la . Dacă nu mai intervine altceva între timp, acum aflăm că respectiva versiune a jocului va fi disponibilă începând cu 24 martie.

În retrospectivă, după ce mai bine de un an nu am auzit nimic de o versiune de PC a popularului titlu, acum avem parte de o a doua amânare. În cazul în care căutaţi partea bună a paharului, merită să vă gândiţi că cei de la Rockstar au luat această decizie pentru a finisa şi mai bine unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile.

Iniţial era planificată această lansare pentru data de 27 ianuarie. Ca urmare, dacă v-aţi plănuit un concediu de odihnă pentru a-l dedica timp acelui eveniment, puteţi reveni fără probleme asupra deciziei. „Cele câteva săptămâni în plus de testare şi finisare vor face [versiunea de PC a GTA V] cât se poate de bună. Mutarea unei date de lansare nu este niciodată o decizie luată uşor şi este o alegere pe care o facem doar în beneficiul jocului şi al fanilor noştri. Le mulţumim tuturor pentru înţelegere şi vă asigurăm că acest săptămâni de aşteptare se vor justifica când jocul va sosi în martie“, a comunicat compania.

Încercând probabil să calmeze spiritele celor care ard de nerăbdare să pună mâna pe acest joc, e de apreciat faptul că cei de la Rockstar Games au lansat un comunicat de presă pentru a detalia motivele din spatele acestei amânări. Faţă de versiunile de GTA V care există deja pe Xbox 360, Xbox One, PS3 şi PS4, versiunea de PC a titlului va suporta configuraţii formate din până la trei monitoare şi va rula fără probleme, pe un hardware impresionant, la rezoluţie 4K şi 60 de cadre pe secundă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele