17 ian. 2015 | 11:38

Dacă îți precomanzi GTA V pentru PC, ești premiat cu un milion de dolari

ACTUALITATE
Dacă îți precomanzi GTA V pentru PC, ești premiat cu un milion de dolari

La doar câteva zile după ce au anunţat , cei de la Rockstar Games vin cu o veste bună pentru cei care aşteaptă GTA V pentru PC.

În urmă cu câteva zile aflam că lansarea versiunii de PC a celui mai nou joc Grand Theft Auto a fost amânată până în luna martie. Mai mult, cei de la Rockstar Games spune că oricine va face precomandă la GTA V pentru PC în perioada următoare va intra în posesia sumei de un milion de dolari în joc.

Dacă nu era evident, această sumă generoasă de bani vă va ajuta să aveţi un altfel de start în universul virtual din Los Santos, în comparaţie cu prietenii voştri. Merită de asemenea să aveţi în vedere că un astfel de gest nu a mai fost făcut până acum de Rockstar pentru nici o altă lansare.

Aveţi timp până pe 1 februarie să profitaţi de ofertă, deşi mai sunt câteva particularităţi pe care trebuie să le ştiţi. În primul rând, banii vor fi împărţiţi în două părţi, jumătate dintre ei pot fi folosiţi în campania single player, în timp ce cealaltă jumătate este utilizabilă în GTA Online. Aparent, va exista şi un bonus de 300.000 de dolari, dar încă nu este clar modul în care veţi intra în posesia sa.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele