Trailerul Fantastic Four ne arată noua poveste a personajelor tale preferate [VIDEO]

Dacă nu ți-au ajuns trailerele cu Star Wars și Batman vs. Superman, mai avem unul nou: Fantastic Four. Una dintre cele mai populare povești Marvel va debuta, regândită, în cinematografe, în această vară.

Fantastic Four este o poveste care a debutat în anii ’60, primul număr fiind publicat în noiembrie 1961, și a fost creată de cuplul Stan Lee și Jack Kirby. Odată cu Fantastic Four, Marvel Comics s-a dezvoltat dintr-o divizie destul de mică într-un imperiu al benzilor desenate SF și pline cu supereroi. Noul titlu Fantastic Four va fi în cinematografe din această vară și în el vedem cum personajele și-au primit superputerile, dar și de ce Doctor Doom le e rival.

Ben, Reed, Sue și Johnny, adică Lucrul, Omul elastic, Femeia invizibilă și Torța umană, ajung în spațiu, într-o expediție condusă de dr. Reed. Sunt încă oameni, dar nu pentru mult timp. Stația spațială pe care o folosesc în expediție este cuprinsă într-un nor de radiații cosmice care le transformă organismul. Efectele vor începe să fie vizibile la întoarcerea pe Pământ, unde Reed descoperă că este elastic, Sue că poate fi invizibilă, Johnny că este o torță umană și Ben… ei bine, Ben este o stâncă umană greu de distrus.

Ca să realizeze expediția Reed face un târg cu Victor von Doom, vechiul său coleg de liceu și rival. Acesta este un antreprenor miliardar, care mai apoi vrea să distrugă lumea (cam ca orice personaj negativ). Până în vară, avem trailerul de mai jos pentru a ne pregăti de Fantastic Four.

 

Răzvan Băltărețu
15:57 20.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video