Tot Internetul a avut aceeași glumă cu privire la descoperirea NASA

Toată lumea este încântată de descoperirea celor de la NASA cu privire la dovezile existenței apei pe Marte. Internetul a reacționat cum era de așteptat și a început să facă glume pe seama subiectului. Dacă de multe ori utilizatorii internetului erau inventivi, de data aceasta au avut aceeași glumă.

Imaginile cu un pahar cu apă situat pe un baton de ciocolată Mars au făcut înconjurul Internetului și au fost publicate pe toate rețelele sociale, de la Facebook la Instagram, Twitter și Tumblr.

Deși imaginile cu pricina s-au bucurat de un succes răsunător după anunțul NASA de luni, geneza acestei glume nu a venit odată cu descoperirea cercetătorilor. O imagine similară a fost publicată în 2008, pe un site din Statele Unite. Așadar, glumeții au așteptat momentul oportun în care să profite la maximum de imaginea unui pahar cu apă pus peste un baton Mars.

Dacă imaginile nu au fost prea originale, utilizatorii Twitter au salvat situația și au publicat câteva declarații amuzante, profitând de ocazie să atragă atenția asupra degradării mediului înconjurător de pe Pământ.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI