Toshiba lansează un laptop convertibil cu ecran de 15,6 inch

Toshiba lansează un laptop convertibil cu ecran de 15,6 inch

Toshiba anunță lansarea laptopului convertibil Satellite Radius 15. Acesta are un display de 15,6 inch, lucru rar văzut la dispozitivele de acest gen, dar și un buton dedicat pentru activarea Cortana, asistenta virtuală ce va veni preinstalată în Windows 10

Satellite Radius 15 are un ecran full HD IPS pliabil la 360 de grade care permite utilizatorilor să aleagă între cinci moduri diferite de utilizare pentru a beneficia de dispozitivul perfect, în orice situație.

Satellite Radius 15 are un șasiu subțire, cu o grosime de doar 20.1 mm. Durata de viață a bateriei de peste 71 ore oferă funcționare pentru o întreagă zi de muncă, în timp ce tastatura iluminată, perfectă pentru condiții de iluminare redusă cum ar fi zborurile nocturne, lărgește varietatea de scenarii în care Satellite Radius 15 poate fi utilizat.

Satellite Radius 15 este echipat cu procesoare până la Intel Core i5 din a 5-a generație, combinate cu plăci grafice Intel HD 5500.Satellite Radius 15 are Windows 8.1 pre-instalat, în timp ce Windows 10 va fi disponibil prin upgrade gratuit, după lansare. Construit pentru a beneficia la maxim de platforma Windows 10, acest model include hardware și componente ce asigură performanțe fluide, precum și microfon dual pentru a profita la maxim de experiența Cortana, cu capturi clare de voce și buton special pentru acces rapid.

Cu un spațiu de stocare ce poate varia între până la 256 GB SSD, 1 TB SSHD sau 2 TB HDD, utilizatorii pot decide asupra combinației drive și a capacității de stocare ce li se potrivește.Satellite Radius 15 va fi disponibil în România începând cu al treilea trimestru al anului 2015.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI