Windows 10 pentru mobil vine cu două funcții interesante

Windows 10 pentru mobil vine cu două funcții interesante
12:53 17.06.2015

Încă o săptămână, încă o surpriză de la Microsoft. De data aceasta, echipa care lucrează pentru a transforma Windows 10 în visul oricărui utilizator prezintă o serie de funcții pentru telefon.

Cei de la Apple au implementat deja funcția care îți permite să folosești un telefon cu ecran mai mare de cinci inci cu o singură mână. În ceea ce privește dispozitivele cu Android, această funcție e disponibilă doar pe cele optimizate de producători. Se pare că cei de la Microsoft vor să schimbe acest lucru și să facă telefoanele mai prietenoase cu utilizatorul.

Deja echipa Windows 10 Mobile a prezentat tastatura care poate fi utilizată cu o singură mână pentru telefoanele cu ecrane mari, demonstrând intenția Microsoft de a face telefoanele ușor de folosit. Acestea ar fi schimbările majore, dar mai sunt incluse și câteva mai mici: noi elemente în interfața pentru utilizator, schimbări de fonturi și iconițe, precum și îmbunătățiri ale aplicației pentru cameră, scriu cei de la The Next Web.

Între timp, Cortana se apropie de designul final, iar acum poate îți poate urmări călătoriile și drumurile și poate răspunde la întrebări despre tot felul de elemente de actualitate. Timpul de răspuns s-a micşorat semnificativ, iar rezultatele complet pe lângă subiect au fost eliminate în cea mai mare parte. În mod evident, astfel de mici schimbări scot la iveală faptul că Microsoft nu vrea să implementeze un asistent virtual în Windows 10 doar de decor, ci pentru a putea fi folosit în mod constant.

Pentru cei deja înscriși în programul Windows Insider, noile funcții vor fi valabile într-o actualizare a sistemului de operare. Oricum, viitorul se anunță luminos pentru Windows 10.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI