Telefonul Omului de Oțel va fi făcut de Samsung și e absolut superb

Telefonul Omului de Oțel va fi făcut de Samsung și e absolut superb

Samsung a sponsorizat masiv următorul film din seria The Avengers, așa că nu ar trebui să ne mire că viitorul smartphone al lui Iron Man va purta sigla sud-coreenilor.

Întregul film va fi presărat cu gadgeturile pe care Samsung le are deja la vânzare, însă compania a gândit, special pentru The Avengers: Age of Ultron, o serie de dispozitive speciale.

Cei de la Business Insider au obținut imaginea de mai jos cu telefonul Omului de Oțel și arată excepțional. Smartphone-ul e inspirat din Galaxy Note Edge, însă are ambele margini curbate. Mai notabil este faptul că dispozitivul are un display transparent, iar componentele sunt ascunse într-o bază metalică.

De ce fel de telefon are nevoie omul care le are pe toate? Un telefon subțire și metalic care integrează tehnologii de ultimă oră gândite special pentru Tony Stark. Cu un display flexibil, telefonul are este alcătuit din două panouri curbate, fiind inspirat de la Samsung Galaxy Note Edge, astfel încât informațiile importante să fie afișate separat de ecranul principal. Dispozitivul are o interfață holografică, dar și un senzor pentru amprente, pentru ca informațiile lui Tony Stark să fie protejate, chiar dacă smartphone-ul lui ajunge în mâinile nepotrivite”, se arată în descrierea telefonului.

Partea cea mai proastă este că smartphone-ul va exista numai în film, nu și în realitate. Nu e un gadget pe care să îl vedem pe piață, cel puțin nu în viitorul apropiat, dar e bine de știut că Samsung se gândește la genul acesta de dispozitive SF.

tony-stark-samsung-phone-avengers

 

Citește și: