22 mai 2015 | 17:00

Telefonul de top pe care l-am putea vedea în oferta Allview

ACTUALITATE
Telefonul de top pe care l-am putea vedea în oferta Allview

Telefonul cu specificații de top pe care Gionee îl va lansa în curând ar putea ajunge și în România prin cei de la Allview.

Compania chineză Gionee este cunoscută în principal grație telefoanelor sale foarte subțiri. Modelul Elife S5.1 a fost pentru mult timp cel mai subțire telefon din lume, însă s-a văzut depășit în ultimele luni. Gionee au furnizat și un număr de telefoane celor de la Allview, printre acestea numărându-se și modelul X2 Soul Mini. Acum, chinezii pregătesc lansarea unui nou model care a fost deja aprobat de autoritățile din domeniu și pe care l-am putea vedea în viitor și în gama Allview.

Este vorba despre modelul Elife E8, un terminal care se remarcă prin specificațiile demne de un flagship adevărat. Din câte se pare, acesta va beneficia de un ecran AMOLED de 4,6 inci cu o rezoluție QHD de 2.560 x 1.440 pixeli. Asemenea rezoluții pentru ecrane de mici dimensiuni sunt rare, astfel că telefonul va avea o densitate record de 639 pixeli per inci. Procesorul va fi un MediaTek 6795 cu 8 nuclee care rulează la aceeași frecvență de 2GHz, 3GB RAM și o capacitate de stocare a datelor de 32GB. Gionee Elife E8 va fi dotat cu un slot pentru carduri microSD care vă va permite să adăugați alți 128GB.

Camera foto principală este una de 23 de megapixeli care permite ”lipirea” mai multor fotografii pentru a obține imagini de 100 MP. De celalată parte, camera secundară va fi de 8 megapixeli. Conform PhoneArena, noul telefon va rula Android 5.0, însă cu cei 9,6 milimetri ai săi, nu va fi nici pe departe la fel de subțire precum modelele mai vechi.