Gionee renunță să mai producă telefoane foarte subțiri, după ce l-a avut pe cel mai subțire

Gionee renunță să mai producă telefoane foarte subțiri, după ce l-a avut pe cel mai subțire

Deşi se pare că vor lansa unul sau mai multe telefoane la MWC, cei de la Gionee s-au retras oficial din cursa pentru cel mai subţire smartphone.

Un producător chinezesc care avea foarte mari şanse să rămână neobservat, Gionee a devenit relevant în 2014 după ce a lansat cel mai subţire smartphone din lume. Preluat ulterior pe piaţa autohtonă de cei de la Allview cu numele de , respectivul gadget nu doar că era foarte atrăgător, dar reuşea şi să ne impresioneze cu un set de specificaţii mai mult decât decente.

Cum se întâmplă de fiecare dată în acest domeniu, atunci când alergi după superlative absolute, nu a durat mult până când cei de la Gionee şi-au pierdut . Cu toate acestea, compania asiatică promite cel puţin o lansare impresionantă la MWC 2015 în cadrul conferinţei dedicate ce va avea loc pe 2 martie.

Singura diferenţă faţă de ceea ce am văzut în trecut de la ei este că acum se va pune accentul pe performanţă, în loc de grosime redusă. Această schimbare de strategie a fost confirmată şi de Oliver Sha, directorul global de marketing al companiei. „Cursa pentru cel mai subţire smartphone devenise exagerată. Să faci ceva atât de subţire nu mai este benefic experienţei de utilizare fără să ai o performanţă pe măsură”.

În mod evident, în 2015, nu vom vedea lansări de telefoane masive. În schimb vom vedea o perfecţionare a mediei dintre un design atrăgător şi o putere de calcul semnificativă. Aceasta va fi tehnica aplicată atât de Gionee, cât şi de alţi giganţi din industrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: