Allview a lansat E3 Sign, un smartphone cu senzor de amprente

Allview a lansat E3 Sign, un smartphone cu senzor de amprente

Compania brașoveană Allview a anunțat lansarea modelului Allview E3 sign. Acesta are specificații mid-range, dar partea cea mai interesantă este senzorul de amprente incorporat.

Ideea de senzor de amprente pe un smartphone nu este deloc nouă. Motorola a implementat-o pentru prima dată în urmă cu mulți ani, dar tehnologia a devenit populară odată cu introducerea ei pe iPhone 5S.

De atunci, numeroase companii au adoptat-o pe diverse modele, chiar și Samsung și HTC. Acum, compania românească Allview a decis aducă pe piața de la noi un smartphone cu această funcționalitate. Allview E3 Sign vrea să ofere un spor de securitate printr-un senzor de amprente amplasat pe partea din spate, sub camera foto.

“Toți ne dorim ca lucrurile personale să rămână private, în special datele importante pe care le salvăm în telefon. E3 Sign oferă un grad sporit de securizare al acestor informații prin opțiunea de deblocare ce utilizează senzorul de amprentă american Synaptics. Interfața de utilizare și funcțiile noi sporesc aria de aplicabilitate a device-ului., declară Lucian Peticilă, Managerul General Allview.

Pe lângă senzorul de amprente, E3 Sign are și un emițător de unde infraroșii cu ajutorul căruia utilizatorii își pot înlocui dispozitivele din casă.

Smartphone-ul Dual SIM este echipat cu un display IPS OGS de 5,5” cu rezolutie 1280x720px, ce este protejat de o sticlă rezistentă la șocuri și zgârieturi. Telefonul are un procesor Quad Core, sistemul de operare Android 4.4, KitKat, 2GB memorie RAM și un procesor grafic MALI400.

Camerele foto sunt de 8, respectiv 2MP.

Smartphone-ul E3 Sign este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi la preţul de 999 lei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: