Tastatura Smart a celor de la Apple a fost prezisă în urmă cu trei ani

Tastatura Smart a celor de la Apple a fost prezisă în urmă cu trei ani

S-a dovedit că unii comedianți pot fi adevărați profeți uneori. Hijinks Ensue și Joel Watson au creat o bandă desenată în 2012 în care au prezis că iPad-ul va primi o tastatură similară cu cea de la Microsoft, și, chiar mai interesant, că se va întâmpla în anul 2015.

Ei bine, s-a adeverit. Singura greșeală a „prezicătorilor” a fost faptul că și-au putut imagina că Apple își va lansa produsele la WWDC și nu în cadrul unui eveniment propriu.  

Aseară, Apple a lansat iPad Pro, care vine echipat cu o tastatură denumită Smart Keybord, practic același concept ca cel întâlnit la Microsoft Surface. La fel cum a sugerat Watson, nu a fost prea greu să ghicească asta, având în vedere strategia celor de la Apple.

Apple nu este aproape niciodată prima companie care să lanseze ceva inovator, nemaivăzut, dar are un talent incredibil de a lua un concept care s-a lasat cu greu de la sol și a-l face extrem de popular. Vedeți ce s-a întâmplat în cazul tabletelor, dacă aveți nevoie de dovezi. Microsoft a încercat timp de nouă ani să aprindă o scânteie și să creeze o cerere pentru tabletele pe bază de Windows, iar Apple a făcut, peste noapte, ca tabletele să fie cea mai tare chestie.

În plus, ironic, conceptul Surface al celor de la Microsoft a fost o reacție la extazul din jurul iPad-urilor și o încercare de a face ca produsele lor să aducă ceva inovator. O fi tastatura Smart a celor de la Apple deloc originală, dar cel mai șocant lucru cu privire la aceasta este că alții au fost șocați de ea înainte să existe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: