Ce include primul update major la Windows 10?

Ce include primul update major la Windows 10?

Am auzit în numeroase rânduri că Windows 10 va fi ultimul Windows, dar abia acum vedem confirmări reale în această direcție. 

Ați rezistat tentației de a vă instala Windows 10 până la această oră? Este aproape imposibil. Nu de alta, dar beneficiile de performanță sunt reale, iar faptul că s-ar putea să vă fi fost oferit ca un upgrade gratuit, reprezintă un alt imbold important.  Până de curând, nu am înțeles însă cum funcționează un aspect. Dacă nu vor exista noi versiuni majore de Windows sau clasicile Service Pack-uri, cum vom mai avea parte de schimbări importante de interfață sau actualizări de funcționalitate? Răspunsul oficial la această întrebare se pare că va veni în luna noiembrie a acestui an.

Deși am avut parte de patch-uri mai mici sau mai mari de a doua zi după lansarea noului Windows 10, abia în câteva luni vom afla exact cum vede Microsoft viitorul platformei. Inițial s-a crezut ca luna octombrie va întruchipa momentul lansării Windows 10 Threshold 2, noi surse apropiate de companie au confrimat însă pentru publicația WinBeta că acest update important va fi făcut public în noiembrie. Nu știm exact cum se va intitula, dar Windows 10 Update for November sau Windows 10 November Update sunt două variante probabile.

În ceea ce privește funcționalitatea patchului, așteptați-vă ca o mare parte din adaosuri să vină sub formă de optimizări de performanță. În plus, s-ar putea ca o nouă versiune de Microsoft Edge să fie inclusă care să suporte extensii de la terți. O aplicație universală de mesagerie instant reprezintă o altă posibilitate.

Cum era de așteptat, cei de la Microsoft nu au confirmat sau infirmat aceste zvonuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: