Tânărul musulman arestat din cauza unui ceas, oaspete de onoare la Casa Albă

Tânărul musulman arestat din cauza unui ceas, oaspete de onoare la Casa Albă
12:13 18.09.2015

După cum era de așteptat, arestarea lui Ahmed Mohamed a provocat o reacție puternică pe rețelele sociale.

Într-adevăr, un ceas construit acasă îți poate face multe probleme. De exemplu, dacă te duci într-un liceu din Irving, Texas, ai putea fi arestat deoarece invenția ta a fost confundată cu o bombă. Cu toate acestea, un ceas îți poate garanta și o invitație la Casa Albă pentru a avea o discuție cu președintele Statelor Unite ale Americii. Din păcate, Ahmed Mohamed se pare că nu va putea să prezinte invenția care i-a cauzat atâtea probleme în ultimele zile datorită simplului fapt că acesta încă se află la secția de poliție.

Barack Obama nu a fost singurul care i-a transmis o invitație tânărului american. Nici Mark Zuckerberg nu s-a lăsat mai prejos. ”Abilitatea și ambiția de a construi lucruri frumoase ar trebui să ducă la aplauze, nu la arestare. Viitorul aparține persoanelor precum Ahmed. Ahmed. dacă vrei vreodată să vii la Facebook, mi-ar plăcea să te cunosc. Continuă să construiești”, a declarat CEO-ul Facebook.

You’ve probably seen the story about Ahmed, the 14 year old student in Texas who built a clock and was arrested when he…

Posted by Mark Zuckerberg on Wednesday, September 16, 2015

 

După cum se poate vedea în videoclipul de mai jos, arestarea lui Ahmed a produs o reacție puternică și pe Twitter, unde #IstandwithAhmed a fost folosit de milioane de persoane pe parcursul a câteva ore.

 

Trends Map: #IstandwithAhmed explodes on twitter

Posted by RT Play on Wednesday, September 16, 2015

loading...