StarCraft 2: Nova Covert Ops continuă povestea din Starcraft

Mai sunt doar câteva zile până se va lansa ultimul episod din trilogia Starcraft 2, dar cei de la Blizzard se pare că mai au multe povești din acel univers.

Starcraft 2: Legacy of the Void este planificat să ajungă pe piață pe 10 noiembrie, în aceeași zi cu alte titluri mult-așteptate precum Fallout 2 și Rise of the Tomb Raider. Legacy of the Void este cel mai recent expansion pentru popularul titlu și unul pe care mulți l-au considerat ca fiind ultimul. În definitiv, celelalte două versiuni de Starcraft 2 lansate în ultimii ani au incorporat campanii single player care își găsesc toate răspunsurile în lansarea de săptămâna aceasta.

Partea interesantă este că, dacă ați avut o facinație pentru Starcraft 2 și ați sperat că veți putea avea acces la și mai multe campanii single player, nu veți fi dezamăgiții de anunțul de acum câteva zile. Cei de la Blizzard vor continua să exploateze financiar această franciză prin intermediul unui DLC intitulat Starcraft 2 Nova Covert Ops. Acesta va fi construit în jurul aventurilor unui personaj intitulat Nova. Pentru cei care nu au urmărit foarte atent istoria Starcraft, Nova ar fi trebuit să fie principalul personaj din Starcraft Ghost, un joc de console ce ar fi trebuit să se lanseze în urmă cu câțiva ani, dar cei de la Blizzard l-au desființat. Dacă sunteți fani ai jocului Blizzard de tip MOBA, Heroes of the Storm, Nova este un personaj și în acel titlu.

În altă ordine de idei, nu se cunosc foarte multe detalii despre ceea ce se va întâmpla în DLC-ul Nova Corvert Ops, exceptând cele pe care le puteți desprinde și voi din trailerul de mai sus. În principiu, este vorba de un set de misiuni ce vor avea acest caracter în rolul principal. Rămâne să vedem dacă noua campanie va fi legată de firul epic din Starcraft 2 sau va fi complet separat. În orice caz, ar trebui să ajungă la publicul larg în primăvara lui 2016.

15:52 09.11.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video