Noul StarCraft 2 – Legacy of the Void este disponibil pentru precomandă

Noul StarCraft 2 – Legacy of the Void este disponibil pentru precomandă

Fanii seriei StarCraft mai au puţin de aşteptat deoarece StarCraft 2 – Legacy of the Void poate fi precomandat.

StarCraft II este unul dintre cele mai populare jocuri de strategie ale tuturor timpurilor. Deşi partea cea mai importantă a sa ţine de aventurile online pe care le puteţi experimenta cu prietenii, creaţia Blizzard incorporează o campanie single player stufoasă disponibilă în trei părţi. Primele două seturi de misiuni, cu terrani şi zergii au fost deja publicate şi în curând va fi rândul protoşilor.

Dacă vă aflaţi printre cei interesaţi de StarCraft 2 – Legacy of the Void, vă puteţi angaja la o precomandă pe website-ul producătorului pentru achiziţia versiunii digitale a jocului. Din start, va fi disponibil în două variante. Legacy of the Void standard va avea un preţ de 40 de dolari, iar pentru 20 de dolari în plus veţi putea pune mâna pe digital deluxe edition. Aceasta din urmă este destinată celor ancoraţi destul de puternic în ecosistemul de titluri dezvoltate de Blizzard. Nu de alta, dar pe lângă portrete unice şi skin-uri disponibile in-game, va veni la pachet cu un animal de companie nou în World of Warcraft, un set de transmogs pentru Diablo 3 şi un spate special pentru cărţile voastre din Hearthstone. Dacă aveţi pasiune pentru Heroes of the Storm, noul MOBA dezvoltat de americani, ediţia digital deluxe de StarCraft 2 – Legacy of the Void va incorpora şi un nou seeker mount pentru HotS.

Cei de la Blizzard au ţinut să menţioneze faptul că toate aceste bonusuri pot fi achiziţionate şi la o dată ulterioară, dacă vă decideţi să faceţi un upgrade de la variante standard la deluxe. De asemenea, e foarte important de reţinut că StarCraft 2 – Legacy of the Void nu are o dată oficială precisă de lansare, ci doar un timeline vag pentru iarna 2015/2016.

Citește și: