Star Wars Battlefront va fi dezvăluit oficial luna viitoare

Star Wars Battlefront va fi dezvăluit oficial luna viitoare

Rezultatul multor zvonuri în ultimele luni, ar putea fi unul dintre cele mai atrăgătoare FPS-uri a căror acţiune se desfăşoară în universul Star Wars.

Pentru că 2015 va fi anul unui , după o pauză de aproape de zece ani, va fi inevitabil să nu avem parte şi de multe alte lansări menite să profite de valul de entuziasm al utilizatorilor pe marginea acestui subiect. În această categorie intră şi un nou joc cu numele de Star Wars Battlefront.

Anunţat în urmă cu ceva timp de cei de la Electronic Arts, jocul ilustrat în imaginea de mai sus, ar urma să fie detaliat în cadrul conferinţei Star Wars Celebration ce se desfăşoară în fiecare an în luna aprilie. Printr-o postarea pe blogul oficial al EA este confirmată această informaţie. ,,Suntem foarte încântaţi să vă împărtăşim faptul că Star Wars Battlefront va face parte din Star Wars Celebration luna viitoare în Anaheim, California în perioada 16 – 19 aprilie. Nu am putut găsi un loc mai bun sau mai potrivit pentru a debuta oficial jocul, decât evenimentul care celebrează universul Star Wars şi legiunile de fani care s-au îndrăgostit de el.

Star Wars Battlefront a fost realizat de studiourile DICE, aceeaşi oameni din spatele seriei de jocuri Battlefiled sau Mirror’s Edge. Încă din octombrie anul trecut, pentru a profita de valul de achiziţii din perioada sărbătorilor de iarnă, oficialii EA Games au confirmat faptul că abia în luna decembrie a acestui an va ajunge în mâinile doritorilor. Încă nu am avut parte de un trailer oficial pentru a obţine mai multe detalii despre povestea jocului.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: